POWERHOUSE


Wat voor Van Tienermoeder tot Powervrouw centraal staat is het bundelen van krachten om een fundamenteel verchil te kunnen maken in het hier en nu, maar zeker ook de toekomst van jonge ouders. Met de samenwerkende partners vormen wij een ernome POWERHOUSE!

OVER CHIARA


Mijn naam is Chiara Vanenburg, momenteel BSc Student Psycholgie. Toen ik op mijn 17e moeder werd wist ik één ding zeker: Het stereostype ga ik kosten wat het kost doorbreken! Vanaf dat punt startte een mooie reis met veel pieken en dalen, een reis Van Tienermoeder Tot Powervrouw.


Deze reis kent voor mij geen eindbestemming, het is grenzenloos, je gaat op ontdekkingsreis naar jezelf en al je talenten, op deze reis mag iedereen mee die eraan bijdraagt aan de continue ontwikkeling die je doormaakt. Graag neem ik ook andere (jonge) moeders en vrouwen hierin mee. 


Door mijn ervaring op gebied van jong ouderschap is het altijd een zoektocht geweest naar het balans tussen alle verantwoordelingheden, verwachtingen, ongegronde vooroordelen, goed zorgen voor jezelf en identiteitsvorming. Dit resulteerde voor mij vaak in het fungeren of handelen vanuit de overlevingsstand, omdat ik van mezelf geen fouten mocht maken, alles moest perfect! In een wereld waar er veel vooroordelen zijn over jonge alleenstaande moeders, zijn er gelukkig ook supporters of their dreams en wat ben ik dankbaar voor iedereen die de potentie in mij heeft gezien while I was going through it en mijn talenten heeft gestimuleerd. Deze steun maakt in je kwetsbaarste fases het grootste verschil.


Het doel is om te inspireren en geïnspireerd te raken. Onze missie is dan ook "Breaking cycles & therefore statistics!"


Chiara Vanenburg

BSc Student Psychologie

POWER IDENTITY


Wij geloven in het bundelen van power, waarmee wij een brug slaan naar de doelgroep. Wij hebben oog voor power en weten deze snel te activeren. Ook weten we door onze ervaringen een praktische vertaalslag te maken, waardoor we hen empoweren.

  • Building Power Community

  • Voorlichten

  • Coachen & Begeleiden

  • Trainen
     
  • Spreken